Uniek Grafisch Design 
Logo, huisstijl, ebook, trainingsmateriaal, visuals

Bruis en gedij...

soms bekt het engels net wat lekkerder, vandaar Fizz & Thrive!

FUNctionaliteit, creativiteit en design.


Ik hou van vernieuwend, dromerig, idealistisch, transparant, andere combinaties en ben ook vastberaden, veerkrachtig en down to earth (Fizz). Hoe mooi en ideaal het ook is in mijn voorstellingsvermogen, ik ben ook hier om het waar te maken (Thrive). Het gat dichten wat soms kan ontstaan, is mijn grootste uitdaging. Daarvoor gebruik ik mijn creativiteit. Door me dromerig, idealistisch, gelukkig, blij, etc. te blijven voelen en de realiteit te blijven toetsen, laten groeien en tot uitdrukking laten komen, komen bruis en gedij Fizz & Thrive bij elkaar. Ja echt, Heaven is a place on earth, wanneer je het zelf creëert.

Zo leef ik en zo geef ik vorm aan mijn gedachten, ideeën en gevoelens.

In mijn ontdekkingstocht wie ik ben als mens en ondernemer, zijn Fizz & Thrive mijn sleutelwoorden. Het is de basis van wie ik ben en waaruit ik werk.

Mijn diensten en producten komen ook voort uit deze sleutel woorden. Het is prachtig en praktisch, FUNctioneel. Inhoud en ontwerp versterken elkaar, voor mijn klanten zet het de sfeer neer van wie zij zijn en wat hun klanten willen bereiken.


Volg me hier op Instagram om mijn portfolio 'Vrij werk' onder de naam Fizz & Thrive te bekijken.

Het startpunt voor en bruisend en groeiend bedrijf, waarin jij effectief en ontspannen kunt ondernemen.


Stay Tuned!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn